Braskamin Utan Skorsten

Om du bor trångt eller saknar tillåtelse att installera en vanlig kamin kan en braskarmin utan skorsten vara ett närapå fullgott alternativ. Du kan fortfarande njuta av allt det härliga som en kamin erbjuder utan att behöva tänka på att ringa sotaren för att rensa skorstenen.

Braskarminer utan skorsten finns i flera olika utföranden, och med varierande priser. Alla nyare rökfria spisar och kaminer är mycket enkla att installera och underhålla. Dessutom är många fullständigt luktfria och kräver inget mödosammt införskaffande av ved eller pellets. Istället används gas, där du kan välja mellan gasol, stadsgas och naturgas. 

Ett annat alternativ är rökfria kaminer, även om detta är en dekorkamin är det ändå möjligt, för den som vill, att få brasan att dofta bränt trä och till och med knastra som en riktig eld.
Det du behöver försäkra dig om är att den kaminen du bestämmer dig för är godkänd av räddningsverket och även se till så att återförsäljaren erbjuder ett par års garanti (ca 4-6år är standard inom braschen).       

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)